De’Longhi airco: modellen en prijs

Ontdek de veelzijdige wereld van De’Longhi airco, een gerenommeerd Italiaans merk dat niet alleen bekend staat om zijn koffiemachines, maar ook om zijn stijlvolle en geavanceerde airconditioners.

Wil je meer weten over De’Longhi? Stel al je vragen aan specialisten en ontvang direct meerdere prijsoffertes via onze offertepagina.

Vraag advies en ontvang prijzen op maat

Wie of wat is De’Longhi airco?

De’Longhi airco is een productlijn van airconditioners. Deze airco’s zijn ontworpen om ruimtes te koelen en bieden vaak extra functies zoals verwarming, ontvochtiging en luchtcirculatie.

De’Longhi airco prijs 2024

De goedkoopste De’Longhi mobiele airconditioners kunnen beginnen bij ongeveer € 200 tot € 500. Deze instapmodellen bieden basisfuncties en zijn ideaal voor kleinere ruimtes. Het goedkoopste model op de markt is de De’Longhi | Aircooler EV250BK voor € 199,00.

De duurdere De’Longhi airconditioners kunnen prijzen hebben van € 750 tot € 1.000. Deze modellen bieden geavanceerde functies zoals een hoger koelvermogen, energie-efficiëntie en extra functies. Het duurste model is de De’Longhi | Mobiele airco PAC EX130 ECOREAL FEEL met een prijskaartje van € 999,00.

Ontvang direct prijzen op maat

Hoeveel en welke soorten De’Longhi airco’s bestaan er?

De’Longhi heeft verschillende modellen. Hieronder vind je er enkele opgelijst:

DE’LONGHI PAC EX100 SILENT

Deze airco is ontworpen met een speciale focus op stille werking. Met een koelvermogen tot 2,5 kW biedt dit model effectieve koeling voor middelgrote ruimtes. Het heeft ook een laag geluidsniveau en handige functies zoals een digitale timer en een thermostaat.

DE’LONGHI PAC EX120 SILENT

Met een krachtig koelvermogen tot 3,5 kW is dit model geschikt voor grote ruimtes of ruimtes die extra koeling nodig hebben. Het heeft een laag geluidsniveau en biedt functies zoals een digitaal display, een 24-uurs timer en een afstandsbediening.

DE’LONGHI PAC N77 ECO

Dit is een compact en draagbaar model met een koelvermogen tot 2,1 kW. Het biedt handige functies zoals een programmeerbare timer en een afstandsbediening en heeft ook een efficiënte energieclassificatie.

DE’LONGHI PAC N82 ECO

Deze mobiele airconditioner heeft een koelvermogen tot 2,6 kW en biedt efficiënte koeling voor middelgrote ruimtes. Met energiebesparende functies zoals een eco-modus en een slimme detectie van de ideale temperatuurinstelling helpt ook dit model energie te besparen.

DE’LONGHI PAC N90 ECO SILENT

Dit model combineert een hoog koelvermogen van 2,6 kW met stille werking. Het heeft verschillende energiebesparende functies en vindt snel de perfecte temperatuur. Dit model is ideaal voor grotere ruimtes.

DE’LONGHI PAC EL92 SILENT 

Dit is een mobiele airconditioner met een koelvermogen tot 2,6 kW en is ontworpen voor stille werking, waardoor het geschikt is voor gebruik in slaap-of studiekamers. Met handige functies zoals een digitale timer en thermostaat biedt het gebruiksgemak en zorgt voor perfecte leefomstandigheden.

DE’LONGHI EL98 ECO REAL FEAL

Deze airco heeft een vermogen tot 2,5 kW en biedt zowel koeling als verwarming. Het heeft een unieke Real Feel-functie die de temperatuur en luchtvochtigheid in de ruimte meet en automatisch aanpast. Dit model is geschikt voor middelgrote tot grote ruimtes.

DE’LONGHI PAC EL112 CST

Dit is een krachtig model met een koelvermogen tot 3,5 kW dat ook koeling en verwarming biedt. Deze airco heeft een CST (Comfort Sleep Technology) die zorgt voor ideale temperaturen tijdens je slaap. Met een digitaal display en afstandsbediening is dit model gemakkelijk te bedienen.

De'Longhi airco

Waarom kiezen voor De’Longhi airco?

Warmtemodus

Met de warmtemodus kun je jouw ruimte het hele jaar door op de gewenste temperatuur houden, zelfs tijdens koudere maanden. Dit maakt de airco geschikt voor zowel zomer- als winterseizoenen, waardoor je investering nog waardevoller wordt.

Ontvochtigingsmodus

De’Longhi airco’s zijn uitgerust met een ontvochtigingsmodus die overtollig vocht uit de lucht verwijdert. Dit is vooral handig in vochtige omgevingen omdat het helpt bij het voorkomen van schimmelvorming, onaangename geuren en allergenen.

Ook interessant voor jou: 

Welke De’Longhi airco kopen in 2024?

Het kiezen van een De’Longhi airco hangt af van jouw specifieke behoeften. Overweeg factoren zoals de grootte van de ruimte die je wilt koelen, gewenste functies, energieverbruik en budget.

Wat is de krachtigste De’Longhi airco?

Als je op zoek bent naar de krachtigste De’Longhi airco, let dan op het BTU (British Thermal Units) vermogen. De meest krachtige airco is de De’Longhi Pinguino PAC EX130 ECO RealFeel. Deze koelt met 13.000 BTU een kamer tot 35 m2.

Kan ik een De’Longhi airco kopen met 2 slangen?

De’Longhi biedt geen mobiele airconditioners met twee slangen aan. In Nederland en België, waar het klimaat doorgaans mild is, is een DeLonghi airconditioner met één slang meer dan voldoende.

Wat is de beste De’Longhi airco?

De beste De’Longhi mobiele airco van 2024 is de De’Longhi Pinguino PAC EX130 ECO RealFeel. Dit model is uitgebreid getest en heeft de hoogste beoordeling ontvangen van gebruikers met een indrukwekkende score van 4.1 uit 5 behaald.

De’Longhi airco installatie? Vergelijk service en prijzen

Door offertes aan te vragen, kan je verschillende aanbieders en installateurs vergelijken om de beste prijs en service te vinden. Dit stelt je in staat om een weloverwogen beslissing te nemen en de juiste De’Longhi mobiele airconditioner te kiezen voor jou.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. In hoeveel ruimtes wilt u een airco laten installeren?
2*. Heeft u een voorkeur van airco model?
3*. Welke type airco wenst u?
4. Wanneer wilt u de airco laten installeren?
5*. Omschrijf uw airco opdracht
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.