Daikin airco: modellen en prijs

Daikin airco’s staan bekend om hun hoge kwaliteit en energie-efficiëntie. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar die geschikt zijn voor elke ruimte en budget. Of je nu een ruimte wilt koelen, verwarmen of ventileren, Daikin airco’s hebben een breed assortiment aan opties om aan je behoeften te voldoen.

Wil je direct een airco installateur vinden? Vraag advies en je offerte via onze aparte offertepagina.

Ontvang advies en prijzen op maat

Wie is Daikin?

Daikin airco

Daikin staat bekend om zijn uitmuntende airconditioningsystemen. Sinds de oprichting in 1982 hebben ze zich gespecialiseerd in de verkoop, installatie en onderhoud van klimaatbeheersystemen. Als marktleider in België blinkt Daikin uit in het leveren van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige airco’s die voldoen aan de diverse behoeften van residentiële, commerciële en industriële klanten.

Is Daikin een goede airco merk?

Daikin is een uitstekend aircomerk. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve technologie. Daikin behoort tot de beste merken in de industrie en wordt vaak geprezen om zijn efficiëntie en energiezuinigheid.

Ze bieden geavanceerde klimaatbeheersystemen die zowel koelen als verwarmen, en ze zijn in staat om een comfortabele en aangename omgeving te creëren, ongeacht de weersomstandigheden.

Hoeveel dB heeft een daikin airco?

Het geluidsniveau van een Daikin airco varieert afhankelijk van het specifieke model en de instellingen. Over het algemeen staan Daikin airco’s bekend om hun stille werking. Volgens informatie van Daikin zelf produceren hun airco’s meestal geluidsniveaus tussen 25 en 45 decibel.

Dit maakt Daikin een merk dat aandacht besteedt aan het minimaliseren van geluidsoverlast, waardoor ze als een stille airco merk worden beschouwd.

Daikin airco prijs

Multisplit Daikin airco prijs

Daikin biedt verschillende modellen voor multisplit airconditioningsystemen, waaronder wandgemonteerde, vloerstaande en inbouwunits. De prijzen variëren afhankelijk van het gekozen model en design.

  • Wandgemonteerde modellen beginnen vanaf ongeveer 437 euro per stuk.
  • Vloerstaande modellen starten vanaf ongeveer 713 euro per stuk.
  • Inbouw airco’s hebben een prijs van ongeveer 1.389 euro. Daarbij komt de prijs van het buitentoestel. Voor het aansluiten van 2 binnenunits is de minimale prijs ongeveer 1.717 euro, terwijl de maximale prijs voor het aansluiten van 5 binnenunits rond de 3.514 euro ligt

Split Daikin airconditioning prijs

Voor een Daikin split airco variëren de prijzen tussen de 950 en 2.738 euro. De prijs is afhankelijk van het specifieke model en het koelvermogen. Zowel de binnen- als buitenunit zijn inbegrepen in de prijs.

Mobiele Daikin airco prijs

Daikin biedt ook mobiele airco’s aan in hun assortiment. Een populair model is bijvoorbeeld de Haier AM12AN1LAA, die ongeveer 687 euro kost. Deze unit heeft een energieklasse A en een koelvermogen van 3,5 kW.

Vraag prijzen voor Daikin airco

Daikin modellen

Daikin biedt een breed assortiment aan airconditioningmodellen die voldoen aan verschillende behoeften en esthetische voorkeuren. Hier zijn enkele populaire Daikin modellen:

Perfera split unit

De Daikin Perfera split unit is een hoogwaardige airconditioner met geavanceerde functies. Het biedt een uitstekend koelvermogen en verwarmingsmogelijkheden, evenals energiezuinige prestaties.

Emura split unit

De Daikin Emura split unit staat bekend om zijn stijlvolle en moderne design. Het combineert functionaliteit met een minimalistisch ontwerp en biedt tegelijkertijd uitstekende koel- en verwarmingsprestaties.

Stylish split unit

De Daikin Stylish split unit is ontworpen om zowel op technisch als esthetisch gebied te voldoen aan de hoogste normen. Het biedt geavanceerde functies, energiezuinigheid en een slank ontwerp dat naadloos in elke ruimte past.

Console Compact

De Daikin Console Compact is een wandgemonteerde unit met een compact ontwerp. Het biedt flexibiliteit bij de installatie en een uitstekende luchtverdeling, waardoor het ideaal is voor toepassingen waarbij plafond- of vloerunits niet geschikt zijn.

Nexura Design

De Daikin Nexura Design combineert verwarming en koeling met het aangenaam comfort van vloerverwarming. Het heeft een uniek ontwerp met een stijlvolle uitstraling en biedt zowel stralingswarmte als convectiewarmte voor een aangename binnenomgeving.

daikin airco

Welke Daikin airconditioning kiezen? 

Bij het kiezen van een Daikin airconditioningssysteem zijn er verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen om de juiste keuze te maken:

Uitstraling

De uitstraling van de airconditioning is belangrijk, vooral als je waarde hecht aan het esthetische aspect van je interieur. Daikin biedt diverse modellen met verschillende designs, zoals de Emura en Stylish split units, die een moderne en stijlvolle uitstraling hebben.

Aantal te koelen ruimtes

Bepaal hoeveel ruimtes je wilt koelen met één systeem. Daikin biedt zowel multisplit-systemen, die meerdere binnenunits kunnen aansluiten op één buiteneenheid, als split-systemen, die één binnenunit hebben. Afhankelijk van je behoeften en budget kun je het juiste systeem kiezen.

Grootte van de ruimte

De grootte van de te koelen ruimte is ook een belangrijke factor. Daikin heeft airconditioningsystemen met verschillende koelvermogens, zodat je kunt kiezen op basis van de vereiste capaciteit voor de ruimte. Zorg ervoor dat je de juiste maat kiest om een efficiënte koeling te garanderen.

Vraag advies en ontvang prijzen

Hoe werkt Daikin airco afstandsbediening?

Met de Daikin airco afstandsbediening kun je je airconditioner eenvoudig bedienen vanaf elke plek in de kamer. Voor gedetailleerde instructies en informatie kun je gemakkelijk de online handleiding van Daikin raadplegen. Daarin vind je uitgebreide uitleg over de functies en stappen om de gewenste instellingen in te stellen, voor optimaal comfort en gemak.

daikin

Daikin airco kopen: vind een airco installateur in je buurt

Om een Daikin airco aan te schaffen, is het raadzaam om een professionele airco installateur in te schakelen. Op die manier kan de installateur niet alleen de airco leveren, maar ook direct de installatie verzorgen, waardoor je tijd en moeite bespaart.

Als je op zoek bent naar de beste airco installateur, kun je op onze website een offerte aanvragen. Het invullen van het formulier kost slechts enkele minuten en kan je nog meer geld besparen.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. In hoeveel ruimtes wilt u een airco laten installeren?
2*. Heeft u een voorkeur van airco model?
3*. Welke type airco wenst u?
4. Wanneer wilt u de airco laten installeren?
5*. Omschrijf uw airco opdracht
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.