Haier airco: modellen en prijs

Haier airco’s zijn een goede oplossing voor het beheren van de temperatuur in je huis. Er zijn veel verschillende modellen en opties beschikbaar. In dit artikel geven we een overzicht van de modellen en prijzen van Haier airco’s, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken.

Wil je advies van een airco-specialist? Stel je vragen en ontvang direct meerdere offertes via onze offertepagina.

Ontvang een prijs op maat

Wie of wat is Haier airco?

Haier is een Chinees en bekend merk van huishoudapparaten. Het merk fabriceert ook een assortiment aan airconditioners.

Is Haier airco een goed airco merk?

Haier is een prima keuze wanneer het op airco’s aankomt. Het merk staat erom gekend hoge energie-eisen te stellen en betrouwbare kwaliteit af te leveren. Daarnaast is Haier een pionier en de nummer één wanneer het aankomt op ‘connected’ airco’s. 

Ontvang meerdere prijsoffertes op maat

Haier airco modellen

Single-split

Een single-split airco is een airco met één buitendeel en één binnendeel. Zo koel je één ruimte.

Flexis

De Flexis een model dat dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van de ventilator, niet te veel geluid maakt. Het model is daarnaast voorzien van een dual bewegingssensor, WiFi-bediening en een 3D-luchtstroom. De installatie van dit model is eenvoudig en de airco is verkrijgbaar in mat wit en mat zwart. 

Pearl

Ook deze airco maakt niet te veel lawaai door de optimalisatie van de geluidstechnologie en is eveneens voorzien van een 3D-luchtstroom en WiFi-bediening. Het is een eenvoudig te installeren model. 

Tide

Deze airco biedt maximaal comfort en energiebesparing. Daarnaast is ook deze Haier-airco eenvoudig te installeren, laag van geluidsniveau en te bedienen via wifi, zoals met de app of met Alexa.

Expert

Deze airco is voorzien van een UVC Pro-lamp die de componenten van de airco zuivert en ontsmet. Daarnaast heb je met deze airco, die niet luider is dan 16 dB, een makkelijk te installeren model.

Console

De Console is een compacter design, met een slaapfunctie en een dubbele luchtstroom. Hier is de airco evenwel stil en er is optionele WiFi-bediening.

Cassette 620

De Casette 620 is een inbouwmodel die in het plafond wordt weggewerkt met een laag geluidsniveau, een dual bewegingssensor, optionele WiFI-bediening, een knock-out voor verse lucht en een aan/uit kaart. 

Cassette Round flow

Dit model is net als de Casette 620 een inbouwmodel. Het verschil is dat deze airco voorzien is van een Eco Pilot Sensor en een condensatiepomp. 

Plafond/Vloer unit

Deze airco wordt bevestigd aan de vloer of het plafond en heeft eveneens een laag geluidsniveau en een knock-out voor verse lucht. Daarnaast is de airco voorzien van Flow+ en en vijf verschillende standen.

Kanaal unit

De kanaal unit is een compacte airco, geschikt voor kleine ruimtes en is voorzien van dezelfde functionaliteiten als de plafond/vloer unit, maar wordt ingebouwd bovenaan een wand. Ook dit model, net zoals alle Haier-modellen, is voorzien van optimalisatie van de geluidstechnologie zodat je kan genieten van een stille airco.

stille airco

Multi-split

Een multi-split airco heeft één buitendeel en twee tot vijf binnendelen. Zo koel je meerdere ruimtes. Veel van de modellen zijn hetzelfde als de opties single-split aicro’s. 

Flexis Plus White/Black

Ook de multi-split Flexis is een model dat niet te veel geluid maakt. Het model is daarnaast net zoals de single-split variant voorzien van een dual bewegingssensor, WiFi-bediening en een 3D-luchtstroom. De installatie van dit model is eenvoudig en de airco is verkrijgbaar in mat wit en mat zwart. 

Pearl

Ook deze airco maakt niet te veel lawaai en is eveneens voorzien van een 3D-luchtstroom en WiFi-bediening. Het is een eenvoudig te installeren model. 

Expert

Deze airco is voorzien van een UVC Pro-lamp die de componenten van de airco zuivert en ontsmet. Daarnaast heb je met deze airco, die niet luider is dan 16 dB, een makkelijk te installeren model.

Console

De Console is een compacter design, met een slaapfunctie en een dubbele luchtstroom. Hier is de airco evenwel stil en er is optionele WiFi-bediening.

Cassette 620

De Casette 620 is een inbouwmodel voor het plafond met een laag geluidsniveau, een dual bewegingssensor, optionele WiFI-bediening, een knock-out voor verse lucht en een aan/uit kaart.

Cassette Round flow

Dit model is net als de Casette 620 een inbouwmodel voor het plafond. Het verschil is dat deze airco voorzien is van een Eco Pilot Sensor en een condensatiepomp.

Plafond/Vloer unit

Deze airco wordt bevestigd aan de vloer of het plafond en heeft eveneens een laag geluidsniveau en een knock-out voor verse lucht. Daarnaast is de airco voorzien van Flow+ en en vijf verschillende standen voor de controle van de ventilatorsnelheid. 

Kanaal unit Low Presure

De kanaal unit is een compacte airco, geschikt voor kleine ruimtes. De installatie is flexibel en de airco is voorzien van een ingebouwde condensatiepomp. Dit apparaat wordt ingebouwd in een muur. 

Kanaal unit Medium Presure

Deze airco is voorzien van dezelfde functionaliteiten als de Kanaal unit Low pressure, maar dan met Flow+ en en vijf verschillende standen.

MRV

MVR is een klimaatsysteem voor grotere gebouwen met veel ruimtes waar zowel nood is aan verwarming als aan koeling, zoals kantoorgebouwen, hotels, winkels en restaurants. 

Vraag advies en ontvang prijzen op maat

Wat kost een Haier airco?

De prijs voor een single-split airco van Haier begint vanaf de 550 euro en loopt op tot wel 1.000 euro afhankelijk van het gekozen model en de functionaliteiten. Een multi-splitmodel is duurder en kost tussen de 1.400 euro en 3.600 euro, afhankelijk van het model en het aantal binnendelen. Bij deze kost komen ook nog de installatiekosten.

Garantie

Alle Haier-toestellen genieten van zes jaar fabrieksgarantie.

Waarom kiezen voor een Haier airco?

Optimaal en comfortabel binnenklimaat

Veel modellen zijn voorzien van een 3D-luchtstroom, wat betekent dat door de horizontale en verticale regeling van de lucht, de koele lucht tot in elke uithoek van de kamer geraakt. Daarnaast zijn er verschillende standen die ervoor zorgen dat de koeling naar wens is.

Het zijn dus krachtige machines, maar door de optimalisatie van de geluidstechnologie is er ook behoud van comfort. Met Haier haal je dus een krachtig en comfortabel systeem in huis.

Gezond binnenklimaat

De airco’s van Haier zorgen voor optimaal binnenklimaat en een goede regeling van de luchtstroom. In modellen met de knock-out functie wordt tot 20% van de nominale luchtstroom bevoorraad met verse lucht zonder afbreuk te doen aan de koelcapaciteit. Daarnaast zijn er modellen die voorzien zijn van zelfreinigende UV-lampen. 

Energiezuinig

Haier draagt energiezuinigheid hoog in het vaandel. Alle airco’s hebben bij koeling energielevel A +++. Zo zijn ze voorzien van eco-sensoren die ervoor zorgen dat de airco in slaapstand gaat als deze een tijdje geen beweging detecteert.

Innovatief

De airco’s die Haier produceert bezitten steeds de meest recente technologie en innovatieve technologieën op het vlak van airconditioning. Zo zijn de airco’s bij de stilste exemplaren op de markt.

wifi-module

Haier staat bekend voor de productie van ‘connected’ airconditioners. Deze airco’s zijn verbonden met WiFi en kan je dus bedienen van op de app of zelfs met de stem. 

multi split airco

Ook interessant voor jou:

Kan ik mijn airconditioning regelen via een app?

Ja, veel van de airco’s zijn verbonden met WiFi en kunnen dus bediend worden vanuit een app. 

Daarnaast bestaat er een projectie-app die het mogelijk maakt om te zien hoe een airco er zou uitzien in jouw interieur.

Waar kan ik Haier airco handleidingen vinden?

Online zijn verscheidene handleidingen te vinden voor de verschillende Haier-toestellen. 

Ik ontvang foutcodes, wat nu?

De foutcodes kunnen geraadpleegd worden in de handleiding. Als je je handleiding kwijt bent, kan je altijd contact opnemen met de klantenservice.

Airco installatie? Vergelijk service en prijzen

Het kan nuttig zijn om een expert in te schakelen bij het installeren van een airco. Door een vakman te contacteren, ben je zeker van advies op maat. Via onderstaande form kan je verschillende installateurs vergelijken. Zo kom je tot de beste prijs voor jouw project en kom je tot de beste oplossing voor jouw situatie. 

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. In hoeveel ruimtes wilt u een airco laten installeren?
2*. Heeft u een voorkeur van airco model?
3*. Welke type airco wenst u?
4. Wanneer wilt u de airco laten installeren?
5*. Omschrijf uw airco opdracht
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.