Wat is de beste airco zonder buitenunit?

De beste airco zonder buitenunit is een airco die zowel krachtig als stil is. Het is een uitstekende oplossing voor mensen die geen buitenunit willen installeren, maar toch willen genieten van een aangename temperatuur in hun huis.

Er zijn verschillende soorten airco’s zonder buitenunit, waaronder monoblock airco’s, split airco’s en mobiele airco’s. Dit artikel bespreekt de beste airco’s zonder buitenunit.

Ontvang gratis advies van een airco-expert

De beste monoblock airco van 2024

De Argoclima Apollo 12HP is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een geavanceerde monoblock airco met handige functies en hoogwaardige prestaties. Met de wifi-functionaliteit kun je het apparaat eenvoudig vanaf je mobiele telefoon bedienen, waar je ook bent. Dit biedt ultiem gebruiksgemak en flexibiliteit. Bovendien is de installatie van deze monoblock airco eenvoudig en vereist geen F-gassen diploma, waardoor je kosten kunt besparen.

Met een koelvermogen van 2.400W en een koelbereik van 30m2 zorgt de Argoclima Apollo 12HP voor een aangename temperatuur in een ruime omgeving. Hoewel het geluidsniveau van 56 dB iets hoger is, biedt deze airco nog steeds comfort zonder al te veel geluidsverstoring.

Met een energielabel A is het ook een energiezuinige keuze. De Argoclima Apollo 12HP biedt dus een perfecte combinatie van functionaliteit, prestaties en gebruiksgemak. De prijs van € 1.395 maakt het tevens een betaalbare optie voor veel mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige monoblock airco.

Ontvang direct prijzen op maat

Wat zijn de beste monoblock airco’s? Top 3

  1. AEG Evolar EVO-M1000CH – 2,93kW – Monoblock Airco: de AEG Evolar EVO-M1000CH is de beste keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige monoblock airco. Met een vermogen van 2,93 kW en 4-in-1 functionaliteit biedt deze airco optimale koeling, verwarming, ventilatie en ontvochtiging. Met de handige WiFi App-bediening kun je de airco eenvoudig op afstand regelen. Bovendien is de installatie zelfstandig te doen en vereist het geen F-gassen monteur. Met een prijs van 1.289 euro is het een uitstekende investering voor het creëren van een comfortabel binnenklimaat.
  2. APOLLO Inverter 12HP WiFi Monoblockairco: de APOLLO Inverter 12HP WiFi Monoblockairco is een betrouwbare keuze voor het koelen en verwarmen van verschillende ruimtes. Met een nominaal koelvermogen van 2,35 kW en een nominaal verwarmingsvermogen van 2,36 kW biedt deze airco voldoende capaciteit voor ruimtes tot ongeveer 30 m2. De eenvoudige montage aan de binnenkant van een buitenmuur maakt de installatie probleemloos. Met een prijs van 1.249 euro biedt deze monoblock airco een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  3. Olimpia Splendid Unico Easy HP: de Olimpia Splendid Unico Easy HP is een geavanceerde monoblock airco. Met zijn unieke ontwerp, biedt deze airco niet alleen functionaliteit, maar ook esthetische voordelen voor je interieur. Dankzij de zelfmontage-optie en een capaciteit van 12.000 BTU/u kan je eenvoudig genieten van het comfort dat deze airco biedt. Bovendien heeft de Olimpia Splendid Unico Easy HP een energie-efficiëntieklasse A, wat betekent dat je kunt rekenen op optimale prestaties en efficiëntie. Voor een prijs van 1.730 euro haal je een krachtige en veelzijdige monoblock airco in huis die voldoet aan al je koel- en verwarmingsbehoeften.
beste airco zonder buitenunit

Airco zonder buitenunit kopen? Vergelijk de prijzen en offertes

Ben je op zoek naar een airco zonder buitenunit? Dan ben je hier aan het juiste adres. Via onderstaand formulier kun je gratis en vrijblijvend offertes aanvragen en advies krijgen over de beste oplossingen voor jouw situatie.

Door offertes te vergelijken van verschillende installateurs, kun je niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de kwaliteit en service. Het loont absoluut om verschillende installateurs te vergelijken, zodat je de beste deal krijgt.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. In hoeveel ruimtes wilt u een airco laten installeren?

2*. Heeft u een voorkeur van airco model?

3*. Welke type airco wenst u?

4. Wanneer wilt u de airco laten installeren?

5*. Omschrijf uw airco opdracht

6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.