Mitsubishi airco: modellen en prijs

Een Mitsubishi airco is een van de bekendste opties op het gebied van airconditioners. Het bedrijf biedt een breed assortiment aan modellen met verschillende technologieën en prestaties. Daarnaast is er voor ieder budget een passend model beschikbaar. In dit artikel worden de modellen en prijzen van Mitsubishi airco besproken.

Wil je airco installateurs voor een Mitsubishi airco in je buurt vinden? Stel al je vragen via het offerteformulier en ontvang tot 5 gratis offertes.

Vraag advies en ontvang prijzen op maat

Wie of wat is Mitsubishi airco?

mitsubishi airco

Mitsubishi is een bekend Japans elektronica- en technologiebedrijf dat wereldwijd actief is. Ze bieden een breed scala aan producten en diensten, waaronder airconditioningsystemen.

Mitsubishi airco’s staan bekend om hun betrouwbaarheid, efficiëntie en geavanceerde technologieën. Ze leveren zowel residentiële als commerciële airconditioningoplossingen die zorgen voor comfortabele en aangename binnenomgevingen. Mitsubishi airco’s worden gewaardeerd vanwege hun kwaliteit en innovatieve functies.

Mitsubishi airco prijs

Binnenunit prijs

De prijs van een Mitsubishi binnenunit varieert tussen € 500 en € 2.500, afhankelijk van het model en functies zoals koelcapaciteit, energie-efficiëntie en extra opties zoals wifi-connectiviteit of ingebouwde filters.

single-split Mitsubishi airco prijs

Een single-split Mitsubishi airco (1 buitenunit, 1 binnenunit) begint vanaf € 900 (excl. btw en installatie). Installatiekosten en extra accessoires kunnen de totale prijs beïnvloeden.

Multisplit airconditioning prijs

Voor multisplit airconditioning (1 buitenunit, 2 of meer binnenunits) koop je de buiten- en binnenunits apart. Gemiddeld variëren de prijzen tussen € 1.500 en € 4.000 (excl. btw en installatie), afhankelijk van het aantal binnenunits en de capaciteit.

Kostprijs Mitsubishi versus Daikin

Mitsubishi airco’s zijn over het algemeen iets duurder dan Daikin vanwege hun geavanceerde technologieën. Mitsubishi-modellen bevatten functies zoals de 3D i-see Sensor, Plasma Quad Plus en de MelCloud app voor bediening via smartphone of tablet.

Daikin biedt echter ook kwaliteit tegen een iets lagere prijs. Het is belangrijk om merken en modellen te vergelijken op basis van jouw behoeften en budget.

Ontvang direct prijzen op maat

Mitsubishi airco modellen

Airco kiezen

Bij het kiezen van een Mitsubishi airco is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals de grootte van de ruimte, het gewenste koelvermogen en de functionaliteiten die je nodig hebt. Mitsubishi biedt een breed scala aan modellen om aan diverse behoeften te voldoen.

Kan ik Mitsubishi airco zonder buitenunit kopen?

Bij Mitsubishi Electric kun je ook airco’s zonder buitenunit (monoblock) vinden. Deze systemen hebben geen aparte buitenunit nodig en bieden toch efficiënte koeling en verwarming. Het is een handige oplossing als je geen mogelijkheid hebt om een buitenunit te installeren. Neem contact op met een erkende Mitsubishi-installateur voor meer informatie over deze airco’s zonder buitenunit.

Is het mogelijk om een warmtepomp aan te schaffen van Mitsubishi?

Ja, Mitsubishi Electric biedt warmtepompen als onderdeel van hun assortiment. Warmtepompen zijn zeer efficiënte systemen die zowel kunnen verwarmen als koelen. Ze maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen, zoals de buitenlucht, om warmte over te brengen naar binnen. Mitsubishi warmtepompen combineren duurzaamheid, energie-efficiëntie en comfort in één systeem.

mitsubishi

Help! Ik heb een handleiding nodig…

Geen zorgen! Je kunt online handleidingen vinden voor Mitsubishi airconditioningsystemen. Zoek eenvoudigweg naar het specifieke model van je airco en je vindt de benodigde handleiding met instructies voor installatie, gebruik en onderhoud. Zo kun je snel antwoorden vinden op je vragen en het beste uit je airco halen.

Vraag gerust extra advies aan een expert

Waar kan ik Mitsubishi airco kopen in België?

Je kunt Mitsubishi airco’s vinden bij gespecialiseerde airco-installateurs, elektronicawinkels en online retailers. Het is belangrijk om te kopen bij erkende dealers voor garantie en professionele ondersteuning. Vergelijk prijzen en aanbiedingen om de beste optie voor jou te vinden.

Vind een airco installateur in je buurt

Als je op zoek bent naar een airco-installateur in jouw buurt, kun je gratis en vrijblijvend offertes aanvragen en advies ontvangen over Mitsubishi airco’s. Door offertes te vergelijken, kun je de beste oplossing vinden voor jouw situatie.

Het loont om verschillende installateurs te vergelijken. Advies op maat helpt je bij het maken van een weloverwogen keuze voor een Mitsubishi airco die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. In hoeveel ruimtes wilt u een airco laten installeren?
2*. Heeft u een voorkeur van airco model?
3*. Welke type airco wenst u?
4. Wanneer wilt u de airco laten installeren?
5*. Omschrijf uw airco opdracht
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.