Domo airco: modellen en prijs

Een Domo airco is een populair merk airconditioners. Ze worden niet enkel voor het koelen van een ruimte gebruikt, maar ook voor het verwarmen van een ruimte. Het merk biedt airco’s in verschillende soorten en maten met verschillende functies en prijzen. Voor ieder wat wils dus! Ontdek hier alles over Domo airco’s.

Vergelijk gratis offertes

Wie of wat is Domo?

Domo is een Belgisch elektromerk van familiebedrijf Linea 2.000. Het merk heeft een zeer breed gamma: van huishoudproducten zoals ovens tot personal care producten zoals haardrogers.

Bovendien wil Domo innoverende producten op de markt brengen die het verschil maken. Domo is ook gevestigd in het buitenland: Frankrijk en Tsjechië. Bij onze buurlanden (Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Spanje,…) werkt het bedrijf samen met distributeurs. Het bedrijf streeft naar Europees leiderschap binnen de huishoudelektro. 

Is Domo een goede airco merk?

Domo biedt vooral mobiele airco’s aan. De airco’s worden gezien als kwalitatief voor een goede prijs. De prijzen zijn zeer budgetvriendelijk: voor slechts 400 euro heb je al een mobiele airco van Domo. De airco’s zijn ook makkelijk verplaatsbaar door hun handige handvaten. 

mobiele-airco

Domo airco prijs

De mobiele airco’s van Domo zijn zeer budgetvriendelijk

KoelvermogenPrijs
7000 BTU399,00 euro
10.000 BTU599,95 euro
14.000 BTU799,95 euro

Dit is slechts een overzichtje van de meest voorkomende modellen. Er bestaan ook mobiele airco’s van Domo met een koelvermogen van 8.000, 9.000, enzovoort. Wil je graag een Domo airco van 12.000 BTU? Dan kan je een verwarmingsfunctie voor slechts 100 euro boven op de prijs bij krijgen. 

Ontvang tot 5 gratis offertes

Domo mobiele airco modellen

De mobiele airco’s van Domo heb je in verschillende capaciteiten. Welke capaciteit jij nodig hebt, hangt volledig af van jouw specifieke situatie: bijvoorbeeld hoeveel ruimtes je wilt koelen. De mobiele airco’s van Domo komen met een timer, thermostaat die regelbaar is tussen de 17 °C en 30 °C, LED display, afstandsbediening en verschillende handige functies. 

De basis functies

  • Koelen
  • Ventilator
  • Luchtontvochtiger
  • Slaapmodus
  • Auto functie

Vind een airco installateur

Domo airconditioning kiezen

Er bestaan heel wat verschillende merken airco’s. Waarom zou je voor een Domo airconditioning kiezen? We sommen de voordelen op. 

Kwalitatief

Een van de grootste eigenschappen van de airco’s van Domo is dat ze zeer kwalitatief zijn in verhouding met de prijs. De airco’s bieden verschillende functies aan zoals de handige slaapmodus. Hierbij maakt de airco zeer weinig geluid waardoor je kan genieten van een betere nachtrust

Budgetvriendelijk

Voor slechts 399 euro heb je al een mobiele airco van Domo. Daarom zijn de airco’s heel budgetvriendelijk. Prijzen hangen enorm af van het koelvermogen dat je wenst voor je airco. Niet zeker over hoeveel koelvermogen jij nodig hebt om je ruimte(s) te koelen of te verwarmen? Vraag zeker raad aan een vakman of specialist. 

Gemakkelijk mee te nemen

Het derde voordeel van de Domo airco’s is dat het heel makkelijk te verplaatsen is. Zo kan je overdag genieten van de koele lucht in je woonkamer en ‘s avonds makkelijk verplaatsen naar je slaapkamer. Vanaf een koelvermogen van 9.000 BTU komt de airco met handige wieltjes en handvat

Domo Mobiele 3-in-1 Airco

Het vierde en laatste voordeel van de Domo airco is dat het vele handige functies heeft. De drie belangrijkste zijn: 

  • Koelen
  • Ventilator 
  • Luchtontvochtiger 

De airco biedt niet enkel koude lucht: want de Domo airco kan je ook inzetten als luchtontvochtiger. Zo creëer je een aangenaam klimaat binnen je woning. Bovendien kan je vanaf het koelvermogen van 12.000 BTU kiezen voor een optionele verwarmingsfunctie. Zo kan je niet enkel in de zomer genieten van je Domo airco, maar ook tijdens de koude winter. 

airco

Domo airco kopen: vergelijk service en prijzen

Ben je overtuigd? Vergelijk hier verschillende offertes over Domo airco’s. Vergelijken loont en zorgt ervoor dat jij de beste deal sluit. Je kan ook altijd terecht bij een specialist of vakman voor al je vragen. 

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. In hoeveel ruimtes wilt u een airco laten installeren?

2*. Heeft u een voorkeur van airco model?

3*. Welke type airco wenst u?

4*. Wanneer wilt u de airco laten installeren?

5*. Omschrijf uw airco opdracht

6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.